Datum: 21-01-2022 - 08:23

Redactie BlikOp Westerveld

Alle columns van Redactie BlikOp Westerveld

Woning van de week!

vrijdag 25 december 2015 08:27

Via onderstaande link vindt u de woning van de Week!

 

http://www.unicusmakelaardij.nl/-t-Westert-26-OLDEMARKT-8375CJ45W126

 

Ruime, nette tussenwoning gelegen op een aantrekkelijke plek, nabij het centrum van Oldemarkt. De woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer, open keuken, bijkeuken, drie slaapkamers en badkamer. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en beschikt over een tuinhuis en achterom. De woning is gelegen op een kavel van 140m², heeft een inhoud van ca.340m³ en een woonoppervlakte van ca.130m².

Begane grond
Entree/hal met meterkast en garderobe. De ruime woonkamer (ca.25m²) beschikt over veel lichtinval, laminaatvloer, vaste kast en een open keuken (ca.16m²) met een L-vormig keukenblok voorzien van een gaskookplaat (5-pits), afzuigkap, oven, magnetron, koelkast en vaatwasser. De bijkeuken (ca.7m²) beschikt over plavuizen, uitstortgootsteen, opstelplaats voor wasmachine/wasdroger en biedt toegang tot de tuin. In de tussenhal bevindt zich het geheel betegelde toilet en de trapopgang.

Eerste verdieping
Overloop, trapopgang en drie slaapkamers (ca.9m², 12m² en 14m²), allen voorzien van laminaatvloer en veel lichtinval door middel van grote ramen. De grootste slaapkamer heeft tevens een vaste kast (ca.2m²). De geheel betegelde badkamer (ca.5m²) beschikt over een inloopdouche, wastafel, zwevend toilet, designradiator en spots in plafond.

Tweede verdieping
Een zolderruimte (ca.32m²) voorzien van vloerbedekking, een groot en klein dakvenster en opstelplaats van de CV-ketel (2007). Het is mogelijk om hier een extra slaapkamer te realiseren.

Tuin
De onderhoudsvriendelijke, geheel bestrate tuin beschikt over een achterom en een tuinhuisje (ca.8m²) om bijv. uw fietsen te stallen en is voorzien van tegelvloer, aansluiting elektriciteit en een klein zoldertje.

Achter het perceel is een parkeerplaats en een speelveld met o.a. een glijbaan, schommel, wipwap en evenwichtsbalken.

Bijzonderheden:
- de woning is voorzien van een energielabel;
- de woning is goed onderhouden;
- de kozijnen van de woning zijn vernieuwd in 2010 / 2011;
- de CV-ketel is van het jaar 2007;
- de woning beschikt over een ruime woonkamer (ca.25m²);
- de woning beschikt over een open keuken (ca.16m²);
- de woning beschikt over een bijkeuken (ca.7m²);
- de woning beschikt over drie slaapkamers;
- de woning biedt de mogelijkheid om een vierde slaapkamer te realiseren op de tweede verdieping;
- de tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en beschikt over een achterom en tuinhuisje;
- achter het perceel is een parkeerplaats en een speelveld.

Oldemarkt

Oldemarkt telt ca. 2600 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Steenwijkerland. Het dorp heeft een landelijk karakter met een bebouwing die hoofdzakelijk bestaat uit woningen in twee bouwlagen en een dwarskap. De horizon wordt derhalve voornamelijk bepaald door de twee kerken. De directe omgeving van het dorp bestaat uit een open agrarisch gebied met weilanden en sloten.

Ondanks het eerder genoemde landelijke karakter van Oldemarkt zijn alle voorzieningen binnen handbereik. In de Hoofdstraat vindt u winkels en horecavoorzieningen. Oldemarkt fungeert binnen de gemeente Steenwijkerland als centrumdorp. Bovendien kent het dorp een bloeiend verenigingsleven.

Voor de natuurliefhebber ligt er in de directe omgeving het ongeveer 3000 ha grote natuurgebied Nationaal Park "De Weerribben", waar water, bies en moerasbos de sfeer bepalen. Dit gebied is onlangs uitgeroepen tot het mooiste plekje van Nederland.

De Friese en Overijsselse meren zijn zowel over de weg als over het water gemakkelijk bereikbaar. Het Mallegat, het water waar het woon- en waterpark aan ligt en zijn naam aan ontleent, vormt hierbij de onmisbare schakel in de verbinding tussen Oldemarkt en de Friese en Overijsselse meren. Het Mallegat is in vroegere jaren gegraven voor de aan- en afvoer van landbouwproducten die werden verhandeld op de markt in Oldemarkt. Dit water met voldoende diepgang en rietoevers mondt in het dorp uit in een jachthaven.

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Uw woning staat al een tijd te koop? of u wilt uw woning snel onder de aandacht van een groot publiek brengen? Dan is dit uw kans. De website van BOW begint met de rubriek de woning van de week. De unieke mogelijkheid uw woning snel onder de aandacht te brengen bij een groot publiek.

U kunt uw Woningpresentatie aanleveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze wordt dan een week lang voor u gepromoot in de rubriek Woning van de Week. Op woensdag zal uw woning als persbericht onder de aandacht worden gebracht waarna het een week lang te zien is in de rubriek Woning van de Week. U kunt naast foto's ook video's toe laten voegen. De kosten voor een presentatie van 1 week bedragen 65,- euro ex. btw..

Expositie van Nirdosh Petra van Heesbeen en Janneke Hogerheijde in gemeentehuis

maandag 25 mei 2015 08:39

DIEVER - Van donderdag 21 mei tot en met maandag 17 augustus 2015 exposeren Nirdosh Petra Heesbeen en Janneke Hogerheijde in de publiekshal in het gemeentehuis in Diever. De tentoonstelling wordt op donderdag 21 mei 2015 om 15.00 uur officieel...

Vierde tussenstand persberichtenspel!

maandag 16 februari 2015 13:45

Er zijn deze week geen verschuivingen in het persberichtenklassement . Judovereniging Jigotai uit Diever gaat aan de leiding met 399 punten. De tweede plek is voor Zuid leeft! uit Noordwolde Zuid zij behaalden tot dusver 290 punten. De muziekvereniging VCE uit Wapse staat op een derde plaats met 265 punten. Let op voor verenigingen die nog mee willen doen. Dit kan nog steeds! Stuur uw persbericht in geef aan dat u deel wilt nemen aan het persberichtenspel en misschien zien...


we uw vereniging dan bij de volgende telling terug. De stand tot dusver.

1- Jigotai Diever - 399 punten
2- Zuid Leeft! Noordwolde Zuid - 290 punten
3- VCE Wapse - 265 punten
4- Flying Stars Wolvega - 137 punten
5- Old Forward - 125 punten

Blikop Westerveld zoek oude foto’s

vrijdag 13 februari 2015 08:31

Voor onze fotopagina op Blikop Westerveld zijn wij op zoek naar oude foto’s van Westerveld. Dus heeft u een oude foto van een evenement of een unieke locatie binnen onze gemeente stuur deze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook horen wij graag het verhaal achter de foto zodat wij dit bij deze foto kunnen plaatsen. Het mag natuurlijk ook een oud krantenartikel zijn. Alles kan op onze fotopagina als het maar met de historie van Westerveld te maken heeft.

Tip voor redactie!

dinsdag 10 februari 2015 16:27

Blikop Westerveld is de nieuwe nieuwswebsite voor de gemeente Westerveld. Dus is er in uw woonplaats iets te beleven of heeft u een wedstrijdverslag van uw vereniging? Stuur het naar ons op en wij plaatsen het voor u op onze site. Maar ook natuurlijk een jubilaris of een markt of braderie. Of heeft u binnen uw bedrijf wat nieuws dat u wilt delen met uw klanten. Het kan allemaal. Dus stuur het naar ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vindt het terug op www.blikopwesterveld.nl.

Blikop Westerveld Voor Westerveld, door Westerveld!

Stuur uw nieuws naar Blikop Westerveld!

maandag 09 februari 2015 14:50

Blikop Westerveld is de nieuwe nieuwswebsite voor de gemeente Westerveld. Dus is er in uw woonplaats iets te beleven of heeft u een wedstrijdverslag van uw vereniging? Stuur het naar ons toe en wij plaatsen het op onze site. Maar ook natuurlijk een jubilaris of een markt of braderie. Of heeft u binnen uw bedrijf wat nieuws dat u wilt delen. Dat kan allemaal...

Tentoonstelling van Ineke Ottenhof in gemeentehuis

maandag 09 februari 2015 14:17

Donderdag 5 februari 2015 is de volgende kunsttentoonstelling in het gemeentehuis officieel geopend. Tot en met maandag 20 april 2015 zijn de werken van exposant Ineke Ottenhof in de publiekshal te bewonderen. Ineke Ottenhof schildert vooral groepen dieren, zoals ezels en koeien in zowel natuurlijke als onnatuurlijke landschappen. Deze thematiek blijkt...

Derde tussenstand persberichtenspel!

maandag 09 februari 2015 14:15

Na de tweede telling gaat  Judovereniging Jigotai uit Diever aan de leiding met 399 punten. De tweede plek is voor Zuid leeft! uit Noordwolde Zuid zij behaalden tot dusver 290 punten. De muziekvereniging VCE uit Westerveld staat op een derde plaats met 265 punten. Let op voor verenigingen die nog mee willen doen. Dit kan nog steeds! Stuur uw persbericht in geef aan dat u deel wilt nemen aan het persberichtenspel en misschien zien...


we uw vereniging dan bij de volgende telling terug. De stand tot dusver.

1- Jigotai Diever - 399 punten
2- Zuid Leeft! Noordwolde Zuid - 290 punten
3- VCE Westerveld - 265 punten
4- Flying Stars Wolvega - 137 punten
5- Old Forward - 125 punten

Tweede tussenstand persberichtenspel!

maandag 02 februari 2015 09:24

Na de tweede telling gaat  Judovereniging Jigotai uit Diever aan de leiding met 322 punten. De tweede plek is voor Zuid leeft! uit Noordwolde Zuid zij behaalden tot dusver 282 punten. De muziekvereniging VCE uit Westerveld staat op een derde plaats met 265 punten. Let op voor verenigingen die nog mee willen doen. Dit kan nog steeds! Stuur uw persbericht in geef aan dat u deel wilt nemen aan het persberichtenspel en misschien zien...


we uw vereniging dan bij de volgende telling terug. De stand tot dusver.

1- Jigotai Diever - 322 punten
2- Zuid Leeft! Noordwolde Zuid - 282 punten
3- VCE Westerveld - 265 punten
4- Flying Stars Wolvega - 137 punten
5- Old Forward - 125 punten

Zuid leeft! activiteiten zoekt sponsoren

maandag 26 januari 2015 21:18

NOORDWOLDE ZUID - Het nieuwe jaar is ook voor de jeugdwerkgroep Zuid leeft! weer begonnen. Een nieuw jaar betekent ook nieuwe activiteiten voor de werkgroep. Zuid leeft! activiteiten organiseert activiteiten voor kinderen en volwassenen uit Noordwolde-zuid en omgeving. Op dit...

Meest populair

  • Blik Op Lisse in nieuwe lay-out!
  • Old Forward 3 kampioen na 26 jaar!
  • Informatiebijeenkomst boswerkzaamheden Maatschappij van Weldadigheid
  • Welkom op de nieuwe website van Blik Op Westerveld.
  • KORENFESTIVAL TIJDENS KERSTBELEVING VLEDDER