Datum: 19-03-2018 - 11:26
23
aug
'17
Gratis open les: opleiding Healing vanuit het universele licht.
Geschreven door Redactie BlikOp Westerveld

Gratis open les: opleiding Healing vanuit het universele licht.

Jezelf healen en healer worden – 3 september in Dalfsen, 5 september online. De opleiding start op 24 september en wordt gegeven in Boijl. Op 3 september van 13.30 tot 16.00 uur geeft Froukje Buma van Israna lichtcentrum een gratis open les in Landjuweel de Hoeven, Middenweg 4 in Dalfsen. Dezelfde les is in verkorte vorm online...

te beluisteren op 5 september om 19.30 uur.

De open les bestaat uit uitleg, een geleide meditatie en diverse helende oefeningen. Iedereen kan meedoen en is van harte welkom! Froukje, psycholoog , healer en spiritueel leraar, ziet het als haar missie anderen te helpen zichzelf te healen en healer te worden. Zij heeft zelf ervaren hoe het is om ziek te zijn en pijn te hebben. Zij heeft zichzelf genezen van onder andere chronische nekklachten en vermoeidheid, een te snel werkende schildklier en een depressie.

In de opleiding combineert zij wat zij van gidsen heeft geleerd met Spring Forest Qigong. Deze laatste zachte en toch heel krachtige healingsmethode kwam de laatste jaren op haar pad en completeerde voor haar het geheel. Het geven van de opleiding heeft haar hart en enthousiasme! De opleiding start op 24 september in Boijl (Fr). Meer informatie: Froukje Buma, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., www.israna.nl, 0521 344 653.

Meest populair

  • Struinen op de Jaarmarkt in Vledder.
  • Veel Sportpret en “Moves” bij Jigotai.
  • ‘Mythen en Sagen’ tijdens Corso Frederiksoord.
  • Olympia’s Tour komt naar Westerveld.
  • Olympia’s Tour komt naar Westerveld.