Datum: 22-11-2017 - 13:37

20
Sep
'17
Geslaagde Olympia’s Tour in Westerveld.
Geschreven door Redactie BlikOp Westerveld

Geslaagde Olympia’s Tour in Westerveld.

VLEDDER – Donderdag 7 september stond Westerveld - naast de landelijke opening van de Open Monumentendagen - in het teken van de Olympia's Tour. De derde etappe van Olympia's Tour werd gewonnen door Fabio Jakobsen. De Nederlands beloftenkampioen van SEG Racing Academy won deze rit in de massasprint na een 125 kilometer...

lange etappe van Uffelte naar Vledder. Jakobsen liet Bram Welten (BMC Development) en Patrick van der Duin (Baby-Dump) achter zich in Drenthe.

Rondom de finish en de doorkomsten organiseerde de Ondernemersvereniging Vledder e.o. donderdagmiddag voor bestuurders en ondernemers een Business-event met barbecuehapjes, drankjes en live-muziek. Bij de finish waren vele belangstellenden aanwezig en ook het event werd door een groot aantal lokale ondernemers aangegrepen om elkaar onder informele omstandigheden te ontmoeten. Voor de leerlingen van de basisscholen in Uffelte en Vledder werd een speciaal scholen(beweeg)programma Go Biking georganiseerd, ook waren zij aanwezig bij de start en finish.

De Olympia’s Tour werd mede mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds dat sinds januari dit jaar in het leven is geroepen. Alle ondernemers (gebruikers en eigenaren van een niet-woning) betalen mee aan dit fonds dat de ondernemers in Westerveld in staat stelt om collectieve activiteiten en voorzieningen gezamenlijk te financieren, zoals het organiseren van streekmarkten en braderieën, de Haringparty, toeristische promotie en de organisatie van evenementen als de Olympia’s Tour.

Meer informatie over het Ondernemersfonds: www.ondernemersfondswesterveld.nl 

Meest populair

  • Struinen op de Jaarmarkt in Vledder.
  • Kattenspreekuur bij dierenkliniek de Woldberg
  • Maar Gees is niet gek!
  • Veel Sportpret en “Moves” bij Jigotai.
  • Op zoek naar een leuke uitdaging?