Datum: 22-11-2017 - 13:39

21
Sep
'17
Mooie opbrengst voor PinkWalkgroep Diever.
Geschreven door Redactie BlikOp Westerveld

Mooie opbrengst voor PinkWalkgroep Diever.

WESTERVELD – Namens PinkWalkgroep Diever ontvingen Bianca Klok en Ietje van de Belt vandaag een cheque van 1150 euro uit handen van Heleen Kiewiet, bestuurslid van de Ondernemersvereniging Vledder e.o. (OVV). Tijdens de Haringparty Westerveld afgelopen juni werd een haringvaatje geveild ten gunste van de PinkWalkgroep Diever....

De OVV bood met 650 euro het hoogste bedrag en hengelde het haringvaatje binnen. De 75 haringen werden diezelfde avond door nieuw OVV-lid Bernadette Keijzer van Fideliz aangeboden aan De Menning in Wilhelminaoord. 

Naast het haringvaatje werd ook een schilderij van Ellen de Jongh uit Uffelte geveild. Deze ging voor 500 euro naar Installatiebedrijf Klok Sanidrome in Diever. Bianca en Ietje zijn heel blij met het mooie totaalbedrag voor PinkWalkgroep Diever. ‘Met een groep van ongeveer 50 dames doen we in oktober mee aan de vijfde editie van Pink Walk & Run georganiseerd in Westerbork.

De opbrengst van deze tocht komt ten goede van Pink Ribbon.’ Inmiddels is een groep ondernemers alweer bezig met de voorbereidingen van de volgende Haringparty in Westerveld.

Meest populair

  • Struinen op de Jaarmarkt in Vledder.
  • Kattenspreekuur bij dierenkliniek de Woldberg
  • Maar Gees is niet gek!
  • Veel Sportpret en “Moves” bij Jigotai.
  • Op zoek naar een leuke uitdaging?