Datum: 18-01-2019 - 16:55
19
dec
'17
Januari is meespeelmaand bij VCE Westerveld.
Geschreven door Redactie Blik Op Westerveld

Januari is meespeelmaand bij VCE Westerveld.

Januari is meespeelmaand bij VCE Westerveld. Op dinsdag 16, 23 en 30 januari kan iedereen die het leuk lijkt meespelen met ons orkest. VCE Westerveld is een gezellige vereniging en heeft ongeveer 60 enthousiaste leden, jong en oud, die het leuk vinden om samen muziek te maken. Onze vereniging bestaat uit...

een modern orkest, een opleidings-/jeugdorkest (repeteert 1x in de 3 weken met de jeugd van de andere muziekverenigingen uit de gemeente), een blaoskapel, een saxofoonensemble en een drumensemble.

Doe mee!
Wil je het muziek maken weer oppakken, ben je op zoek naar een (ander) orkest, sta je aan het begin van een muzikale carrière of ben je gewoon nieuwsgierig? Iedereen is welkom tijdens de VCE Meespeelmaand!

Geef je op en neem je muziekinstrument mee. Mocht je niet zelf een instrument hebben, dan zal het bestuur dit verzorgen. Komen luisteren mag uiteraard ook. We repeteren van 20:00 uur – 22:00 uur in Dorpshuis Oens Huus in Wapse.

Opgave via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-27281394, maar uiteraard mag je ook mij een bericht doen.

Ik hoop velen van jullie te zien tijdens deze repetities. Mochten jullie nog anderen geïnteresseerden weten dan mag het bericht uiteraard verder verspreid worden.

Bedankt en alvast fijne feestdagen toegewenst!

Meest populair

  • ‘We zijn geboren om te stralen’
  • Van boezemvrienden naar muzikanten
  • Blik Op Lisse in nieuwe lay-out!
  • Old Forward 3 kampioen na 26 jaar!
  • Welkom op de nieuwe website van Blik Op Westerveld.