Datum: 15-12-2018 - 06:32
12
mrt
'18
Zwemschool Nemo opent nieuwe locatie in Steenwijk
Geschreven door Redactie Blik Op Westerveld

Zwemschool Nemo opent nieuwe locatie in Steenwijk

STEENWIJK - Dankzij toenemend succes en een groeiende vraag opent Nemo een nieuwe locatie in Steenwijk. De zwemschool met locaties in Zwartsluis en Wanneperveen, wil met haar speelse, kindgerichte aanpak ook in de regio Steenwijk een welkome...

nieuwkomer zijn. Zwemschool Nemo heeft reeds veel naamsbekendheid en een hoge klanttevredenheid opgebouwd in de regio Zwartsluis en Wanneperveen. Veel mensen uit Zwolle, Meppel, Giethoorn en Blokzijl vinden de zwemschool. Met haar nieuwe locatie aan de Duivenslaagte 2 in De Bult (Steenwijk) mikt de zwemschool naast aanvragers uit Steenwijk, ook op mensen uit de wijdere omgeving zoals Wolvega, Heerenveen en Westerveld.

Unieke aanpak
Raymond Spijkerman, zwemschooleigenaar, vertelt: “Onze zwemschool onderscheidt zich door speelse zwemles op maat. In groepjes van max. acht kinderen, leren ze ontdekkend zwemmen. Daardoor is er tijdens de les ruimte voor de behoeften van elk kind. De kinderen blijven tijdens het traject in hetzelfde groepje met dezelfde instructeur. Omdat het kind 100% aandacht krijgt, kan het traject snel verlopen.

Veilig en vertrouwd zwemmen
Het nieuwe bad in Steenwijk is gevestigd in Fletcher Hotel De Eese. Het bad heeft een gezellige, frisse uitstraling. De overzichtelijke vorm van het bad biedt de instructeur perfect zicht, zodat ook het ‘Veilig en vertrouwd leren zwemmen’ wordt gewaarborgd.

Gratis proefles en snel starten
Nemo opent vanaf 1 maart de deuren in Steenwijk. Inschrijven is nu al mogelijk. De eerste (proef)les is gratis! Dankzij de korte wachtlijst, kan men snel beginnen. Door de goede ligging (nabij de snelweg) is de bereikbaarheid optimaal. Tijdens de les kunnen ouders plaatsnemen in het restaurant. Zwemles wordt voor iedereen een uitje!

Foto: Nemo-eigenaar Raymond Spijkerman geeft zwemles – Foto: Active Creations (Zwartsluis)

Meest populair

  • ‘We zijn geboren om te stralen’
  • Van boezemvrienden naar muzikanten
  • Blik Op Lisse in nieuwe lay-out!
  • Old Forward 3 kampioen na 26 jaar!
  • Qigong oefeningen voor balans en healing in het dorpscentrum in Vledderveen