Datum: 21-01-2022 - 08:50
26
jan
'15

Jaarvergadering Plaatselijk Belang Noordwolde-Zuid

Op dinsdagavond 27 januari vindt dit jaar de jaarvergadering plaats van Plaatselijk Belang Noordwolde-zuid. Tijdens de jaarvergadering zullen de verschillende werkgroepen onder Plaatselijk Belang aanwezig zijn. Zo zijn onder andere de nieuwe werkgroepen Zuid leeft! activiteiten en de werkgroep voor de organisatie van het Zuiderfeest aanwezig tijdens de vergadering. Verder is er inzage in de financiële...

verslagen van de verschillende werkgroepen en verenigingen. Ook de redactie van de Zuid Expres, het plaatselijke boekje dat jaarlijks een aantal keren uitkomt, zal aanwezig zijn tijdens  jaarvergadering. Inwoners van Noordwolde-zuid en andere geïnteresseerden zijn welkom van 19:45 uur in de gemeenschapszaal van O.B.S. De Velden en worden ontvangen met een kop koffie of thee. Als afsluiting van de avond zal er een interessante lezing zijn in de gemeenschapszaal.
 
 Programma jaarvergadering:
19:45 uur - ontvangst met koffie
20:00 uur - aanvang vergadering
21:00 uur - sluiting officiële gedeelte
21:45 uur - lezing over een interessant onderwerp
 
Tevens is plaatselijk Belang Noordwolde-zuid nog opzoek naar nieuwe bestuursleden.Wilt u bestuurslid worden? Meld u zich dan bij Plaatselijk Belang Noordwolde-zuid.

Meest populair

  • Blik Op Lisse in nieuwe lay-out!
  • Old Forward 3 kampioen na 26 jaar!
  • Informatiebijeenkomst boswerkzaamheden Maatschappij van Weldadigheid
  • Welkom op de nieuwe website van Blik Op Westerveld.
  • KORENFESTIVAL TIJDENS KERSTBELEVING VLEDDER