Datum: 22-11-2017 - 13:42

22
Jan
'17
Maar Gees is niet gek!
Geschreven door Redactie Blik Op Westerveld

Maar Gees is niet gek!

WILHELMINAOORD – Begin oktober is toneelvereniging Erica weer begonnen met de repetities voor de nieuwe voorstelling. Zaterdag 11 en 18 februari 2017 speelt Erica het blijspel ‘Maar Gees is niet gek’ in Ons Dorpshuis te Wilhelminaoord. Aanvang 20.00 uur. Het is een avondvullend blijspel in drie bedrijven, geschreven door  Johan E.G. Ruiter. Erica wordt dit jaar versterkt door...

Chantal Dolsma, die als Vera een mooie rol neerzet. Meer informatie op www.ericatoneel.nl

Gees wordt al wat ouder en soms ietwat vergeetachtig. Haar dochter Marie en schoonzoon Jan Kees besluiten dat ze maar in De Menning moet. Na een borreltje en een zwemtocht, ziet Jan Kees zijn kans schoon om zijn snode plannen uit tevoeren. Buurman Jannes is op zijn hoede en vertrouwt Jan Kees niet helemaal. Met wie belt hij nou steeds? Hij probeert samen met Gees te achterhalen wat voor spelletje hij speelt. Het huis wordt verhuurd aan een jong stel maar blijkbaar is er ook al een andere invulling voor het huis gevonden…. Dan verdwijnt Gees plotseling en de paniek breekt uit. Waar kan ze toch zijn? Gelukkig weet Jannes haar op te sporen. Maar of Gees haar huis weer terugkrijgt?!

Wilt u graag weten hoe het afloopt? Op zaterdagavond 11 en 18 februari 2014 speelt Erica Toneel ‘Maar Gees is niet gek’ . Aanvang 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) in Ons Dorpshuis te Wilhelminaoord. Kaarten in de voorverkoop kosten 6 euro en zijn te reserveren via het dorpshuis (0521 853492), Wobbien Elshof (0521 382855) of via www.ericatoneel.nl. Kaarten aan de zaal kosten € 7,50.

Meest populair

  • Struinen op de Jaarmarkt in Vledder.
  • Kattenspreekuur bij dierenkliniek de Woldberg
  • Maar Gees is niet gek!
  • Veel Sportpret en “Moves” bij Jigotai.
  • Op zoek naar een leuke uitdaging?