Datum: 22-11-2017 - 13:36

02
May
'17
Jaap Room nieuwe hoofdtrainer vv Old Forward.
Geschreven door Redactie BlikOp Westerveld

Jaap Room nieuwe hoofdtrainer vv Old Forward.

WILHELMINAOORD - Met het behalen van de trainers licentie oefenmeester heeft het bestuur van Old Forward een juiste trainer gevonden in Jaap Room uit Nijensleek voor seizoen 2017-2018. Momenteel is Room assistent trainer van de selectie van Alfred Oostindie. Gideon Perton, technische zaken, is verheugd dat Room deze klus op zich neemt...

“In Jaap hebben wij een man gevonden die de club door en door kent. Zelf jarenlang als keeper gefungeerd en juist hij kent de club van binnen en buiten. Voor ons als bestuur belangrijk dat er een trainer staat die de cultuur bij Old Forward kent”. Old Forward werd in 1898 opgericht en heeft ruim 200 leden.

Het is een traditionele zondagvereniging. De teams spelen hun thuiswedstrijden op Sportcomplex de Kievitsvelden te Wilhelminaoord. Het eerste elftal komt uit in de 4e klasse. Met Wapserveen is een samenwerking met de jeugdspelers. Naast ook een zaalteam welke al 25 jaar uitkomt in de futsal competitie is er een vrouwen team combinatie met buurgenoot BEW  uit Vledder.

Meest populair

  • Struinen op de Jaarmarkt in Vledder.
  • Kattenspreekuur bij dierenkliniek de Woldberg
  • Maar Gees is niet gek!
  • Veel Sportpret en “Moves” bij Jigotai.
  • Op zoek naar een leuke uitdaging?