Datum: 22-11-2017 - 13:35

02
May
'17
Futsal Team vv Old Forward wederom kampioen.
Geschreven door Redactie BlikOp Westerveld

Futsal Team vv Old Forward wederom kampioen.

WILHELMINAOORD - Nadat het Futsal (zaal) team van vv Old Forward het afgelopen seizoen promoveerde naar de 1e klasse, presteerden de mannen een unieke sportieve prestatie door opnieuw kampioen te worden. De spanning bleef in de competitie aanwezig tot en met de laatste speelronde. Afgelopen vrijdagavond speelden de mannen...

in en tegen BALK 1. De vele meegereisde supporters zagen vol spanning hoe het team op achterstand kwam. Balk speelden scherp wat resulteerde in een 2-0 achterstand. Nadat de spelers de controle kregen op de wedstrijd brachten zij de ruststand op 2-2. In de 2e helft lieten de spelers zien waarom zij terecht kampioen zijn geworden. Mooie en beheerste acties en goed samenspel bleek voor Balk te veel van het goede. Old Forward speelde de wedstrijd goed uit met het uiteindelijke resultaat van een 6-3 overwinning.

Volgend seizoen speelt het team in de hoofdklasse. Thuisbasis van Old Forward is Sporthal De Spronk te Vledder, maandagavond 20:00 uur. Old Forward komt al 26 jaar uit met teams in de officiële zaalcompetitie.

Meest populair

  • Struinen op de Jaarmarkt in Vledder.
  • Kattenspreekuur bij dierenkliniek de Woldberg
  • Maar Gees is niet gek!
  • Veel Sportpret en “Moves” bij Jigotai.
  • Op zoek naar een leuke uitdaging?